چکیده متن :
مسئله اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در دو سه دهه اخیر به چالشی بزرگ برای خودشان، خانواده هایشان و حتی کشور تبدیل شده است. «نیاز ملموس و روز افزون جامعه» به راهکاری برای حل مسئله اشتغال دانشگاهیان؛ ما را به ایده کارآفرینانه "اشتغال یار" را رسانید. ایده ایی که پس از طی مسیری طولانی هم اکنون به یک طرح تبدیل شده است و «تارنمای کیان محتوا» با هدف ارائه محتوای مورد نیاز شغلی به عنوان اولین محصول همین طرح در اختیار عموم دانشجویان و دانشگاهیان قرار میگیرد.
****************************************
دانشجو و دانش آموخته گرامی برای رسیدن به یک شغل مرتبط پایدار و با کیفیت:
مسئله اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی در دو-سه دهه اخیر، به چالشی بزرگ برای خودشان، خانواده هایشان و حتی کشور تبدیل شده است.
تعداد پرشمار متقاضیان تحصیل در رشته های فنی-مهندسی در دهه هشتاد شمسی و سپس موج بیکاری وسیع ناشی از فارغ التحصیلان این رشته ها؛ لطمات جبران ناپذیری به انگیزه تحصیلی پسران در سال های بعد زد و سهم شرکت آنان در کنکورهای سالهای بعد را به شدت پایین آورد.
مادامی که طی سالیان متوالی طرح های متنوعی از سوی متولیان امر برای رفع مشکل بیکاری فارغ التحصیلان، طراحی شد و به مرحله اجراء در میآمد، عدم توفیق هریک از این طرح ها به نحوی از انحای مختلف آشکار و هویدا شد.
«نیاز ملموس و روز افزون جامعه» به راهکاری برای حل مسئله اشتغال دانشگاهیان؛ ما را به ایده کارآفرینانه "اشتغال یار" را رسانید. ذهنیتی که با طراحی های پیچیده و مراقبت های پیوسته از مرحله ایده وارد فاز برنامه ریزی شده بود، با عبور از آن هم اکنون به مرحله اجراء وارد شده است.
"طرح اشتغال یار" با هدف «اشتغال با کیفیت، پایدار و مرتبط فارغ التحصیلان دانشگاهی» مبتنی بر پژوهش های گسترده ؛ در مقاطع و گام های مختلف طراحی شده است. نگاه نظام مند به کلان مسئله اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی میطلبید که در پژوهش های طرح؛ سهم هر یک از موانع اشتغال دانشگاهیان به خوبی احصاء شود و سپس با طراحی نظامی متشکل از عواملی کارکردگرا برای رفع موانع مذکور اقدام شود.
اولین عاملی که سهم قابل توجهی در بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی دارد به محتوای ارائه شده در دانشگاه ها بر میگردند؛ مادامی که دانشگاه ها در سطح جهان نسل های دوم و سوم را سپری کرده اند و وارد نسل های چهارم و گاها پنجم شده اند؛ دانشگاه های ایران فارغ از جایگاه شان در عرصه ملی کم و بیش درگیر موضوعاتی مشابه هستند.
موضوعاتی همچون «فقر محتوایی»، «محتوای آزمون محور»، «محتوای نامناسب»، «محتوای غیر ضروری»، «محتوای غیر کاربردی»، «محتوای نا به جا» و «محتوای ایستا» از شایع ترین مشکلات محتوایی در نظام آموزش عالی کشور است که پرداخت تفصیل وار به آنها مجالی دیگر میطلبد. بر همین مبنای اخیر بود که در اولین گام از حل مشکل محتوایی دانشگاه های کشور؛ وبگاه کیان کانتنت (پایگاه اینترنتی کیان محتوا) را بوجود آوردیم.
با در دسترس قرار گرفتن «سایت کیان محتوا» اولین حلقه از طرح اشتغال یار را عملیاتی کرده ایم و در ادامه، نوبت به مراحل بعدی طرح با راه اندازی پایگاه های « کیان آکادمی» و «کارپوشه» برای پوشش بخش های دیگری از نیازهای شناسایی شده در طرح اشتغال یار خواهد رسید.
ما در طرح اشتغال یار مصمم هستیم پابه پای دانشجویان کشورمان از ابتدای ورود به دانشگاه تا رسیدن به یک جایگاه شغلی مناسب و ایده آل که حلال مشکلات عدیده ایران عزیزمان باشد؛ حرکت کنیم و همراه آنان باشیم.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
دفتر مرکزی : تهران - کیانشهر - خیابان چیت ساز - پلاک 8| تلفن تماس : 09226091089 | kiancontent067@gmail.com
فروشگاه اینترنتی «کیان محتوا» به عنوان اولین حلقه از زنجیره «طرح اشتغال یار» با هدف تولید و انتشار انواع محتوای مورد نیاز شغلی راه اندازی شده است. «کیان کانتنت (kiancontent) » سعی میکند تمامی نیازمندی های دانشجویان و دانش اموختگان دانشگاهی به محتوای شغلی را مرتفع سازد.
فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.